Від вибухів ворожих мін постраждали 2 людей – ДСНС 15.04.2023

15.04.2023 08:34   -
Пожежі на Харківщині: дані від ДСНС на 15.04.2023

Протягом доби з 14 по 15 квітня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу. Повiдомляють Харьковские известия з посиланням на оперативну інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

За цей період здійснено 16 оперативних виїздів, з яких:

  • 5 – на ліквідацію пожеж;
  • 2 – на перевірку місць влучання ворожих снарядів;
  • 7 – для надання допомоги населенню, поліції та комунальникам;
  • 2 – інші виїзди.

Пожеж, спричинених ворожими обстрілами, не зафіксовано.

Двічі рятувальники 47-ї ДРПЧ виїздили на перевірку місць влучання снарядів, випущених окупантами по мирним населеним пунктам. Обидва рази окупанти гатили по м. Вовчанську. Перевіркою виявлені суттєві пошкодження будівлі лікувального закладу, зруйнований 1 приватний будинок, ще 4 приватні домоволодіння зазнали пошкоджень і часткових руйнацій житла та надвірних забудов, 1 особа поранена.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 167 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Від вибухів ворожих мін постраждали 2 людей. Обидва випадки підривів сталися в Ізюмському районі: біля села Степове та у самому м. Ізюм. Каліцтв зазнали 46-річний працівник «Харківобленерго» та 29-річна жінка. Наразі постраждалі перебувають в лікувальних закладах.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що СБУ затримала колаборантів, які готували псевдореферендум на окупованій Харківщині (фото).