В Харкові поліцейські затримали підозрюваного у збуті наркотиків

12.11.2022 09:00   -
Новини Харкова: поліція затримала торговця трамадолом

У 39-річного чоловіка виявили та вилучили 268 згортків з речовиною білого кольору в порошкоподібному стані, поліетиленовий пакунок з речовиною рослинного походження та інші речові докази. Зі слів зловмисника, у згортках знаходиться «трамадол», а у поліетиленовому пакунку «марихуана», яку він придбав для власного використання та продажу. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУ НП.

Поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що мешканець Харківської області займається збутом наркотичної речовини. Протягом тривалого часу правоохоронці збирали докази щодо незаконної діяльності чоловіка.

Читайте також: гоп-стоп в Новобаварському районі: харків’янина побили та пограбували серед білого дня (фото).

10 листопада на підставі ухвали слідчого судді працівники відділу поліції №2 ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області провели санкціонований обшук за місцем мешкання фігуранта та вилучили 268 згортків та пакунок з наркотичною речовиною.

Речові докази направлені на експертне дослідження.

Читайте також: підлітки підірвалися на боєприпасі — поліція встановлює обставини трагедії у Харкові (фото).

За вказаним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, за що передбачено до 8 років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання правопорушнику запобіжного заходу.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що 36-річний чоловік викрав автомобіль під час окупації міста Ізюм.