Удар був з бєлгородської області рф ракетами С-300 : Наслідки обстрілу Харкова 19 серпня (фото)

19.08.2022 11:06   -
Наслідки обстрілу Харкова 19 серпня: Ракетний удар С-300 - загиблі

Нагадаємо, рашисти близько 5:50 ранку 19 серпня випустили по Харкову п’ять ракет. За попередніми даними, окупанти обстріляли місто ракетами С-300 з території Бєлгородської області РФ. Про це повідомляють Харьковские известия.

Російська армія завдала ракетного удару по трьом районам міста. В Київському районі внаслідок обстрілу частково зруйновано приміщення закладу вищої освіти. Загинула 52-річна жінка, яка працювала охоронцем вказаного учбового закладу. За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством).

У Немишлянському районі російська армія обстріляла житловий квартал. Ворожий снаряд влучив між п’ятиповерховівкою та шиномонтажем. У будинку вибито вікна, пошкоджено автівки мешканців, що знаходились у дворі. В поліціїї повідомляють про загибель однієї людини.

Також окупанти влучили двома ракетами по підприємству в Основ’янському районі м. Харкова. Зафіксовано повне руйнування двох цехів.

За процесуального керівництва Немишлянської та Слобідської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше ми повідомляли, що кількість загиблих внаслідок ракетного обстрілу Харкова 18 серпня збільшилась.