У Салтівському районі Харкова невідомі вкрали контейнери для сміття

16.08.2022 09:45   -
Новини Харкова: У Салтівському районі вкрали контейнери для сміття

Два контейнери для сміття, які в тестовому режимі було встановлено на «червоних лініях» Салтівського району на вул. Академіка Павлова, зникли в ніч з 11 на 12 серпня. Про це повідомляють Харьковские известия.

Як повідомили у КП «Комплекс з вивозу побутових відходів», такі контейнери встановили на спеціально обладнаних бетонних майданчиках, віддалених від приватних будинків, для забезпечення чистоти та захисту пакетів з побутовими відходами від вуличних тварин.

Підприємством було подано заяву до поліції про вчинення даного злочину та пошук крадіїв.

«У той час, як усі працівники підприємства з перших днів війни не припиняли піклуватися про чистоту нашого міста, виїжджали на маршрути під обстрілами, прибирали та вивозили побутові відходи, знайшлися особи, які пішли на таку крадіжку. Я розцінюю це як спробу дестабілізувати ситуацію в місті та роботу нашого підприємства в цілому», – зазначив директор КП «КВПВ» Олексій Артикуленко.

На підприємстві нагадали, що усього по вул. Академіка Павлова було встановлено 10 таких контейнерів, а по вул. Польовій та у пров. Золотому – близько 60.

Внаслідок обстрілів у Харкові пошкоджено сотні контейнерів для сміття.