У місті Ізюм окупант вбив жінку через ревнощі (фото)

27.03.2023 13:50   -
У місті Ізюм на Харківщині окупант вбив жінку через ревнощі

Правоохоронці ідентифікували військовослужбовця рф, який вбив мирну мешканку під час окупації міста Ізюм. Про це повідомляють Харьковские известия.

На початку березня 2022 року росіяни окупували м. Ізюм Харківської області. В місті на той час мешкала 36-річна Марія з Івано-Франківська. Жінка незадовго до 24 лютого переїхала жити до чоловіка в Ізюм. Під час повномасштабного вторгнення виїхати додому в неї не вийшло, і вона залишилась.

У травні, коли місто було окуповане, до Марії почали залицятися російські офіцери – розповідали їй, як “заберуть її до рф, подалі від війни”. Більш того, ці офіцери почали ревнувати Марію один до одного.

2 червня жінка за пропозицією окупанта прийшла до штабу, де було влаштовано точку виходу у мережу Інтернет, щоб зателефонувати брату з Івано-Франківської області.

У той час зі штабу вийшов російський військовий, який ревнував жінку до інших, при цьому маючи дружину у рф. Через ревнощі окупант вистрілив жінці прямо у груди. Від пострілу потерпіла померла на місці.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру заступнику командира батальйону по озброєнню військової частини 62892, військовослужбовцю 245-ого гвардійського мотострілкового полку ЗС рф за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Наразі вирішується питання про оголошення підозрюваного у розшук.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ