У метрополітені Харкова затримали двох чоловіків

06.01.2023 10:50   -
Новини Харкова: У метрополітені затримали двох чоловіків - поліція

За добу на спецлінію харківської поліції надійшло 810 повідомлень про правопорушення та події. Про це повідомляють Харьковские известия.

Російські окупанти не припиняють завдавати щоденних ударів по мирних мешканцях Харківщини. Минулої доби працівники слідчо-оперативних груп зафіксували 15 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів і пожеж та відкрили кримінальні провадження.

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 70 осіб.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3500 транспортних засобів.

Читайте також: За добу в Харкові виявили 11 осіб з наркотиками

В ході відпрацювання території Харкова та області поліцейські виявили 4 факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Також поліцейські затримали громадянина, який виявився причетним до крадіжки особистого майна харків’янки.

Наряд поліції на станції метро «Наукова» виявив 38-річного харків’янина, який перебував у розшуку за вчинення наркозлочинів.

Ще одного мешканця Харкова, який розшукувався київськими правоохоронцями за скоєння кримінального правопорушення, затримали працівники відділу поліції в метрополітені. Він також може бути причетний до крадіжки у харківській підземці.

Раніше ми повідомляли про те, що росіяни обстріляли більше п’яти населених пунктів Харківщини: є постраждалий.