У Харкові злочинці вкрали обладнання Теплових мереж (фото)

16.08.2022 16:35   -
Новини Харкова: Злочинці вкрали обладнання Теплових мереж

Фахівці Служби безпеки режиму та зв’язку КП “Харківські теплові мережі” виявили факт крадіжки обладнання у підвальному приміщенні, де був розташований тепловий модуль. Про це повідомляють Харьковские известия.

Злочинці вкрали запірну арматуру, кульові крани та монометри. На попередніми підрахунками, підприємству було нанесено збитків на суму майже у 150 тис. гривень.

Злочинцями виявилися брати-харків’яни 2001 та 1997 років народження. Під час слідчих дій за місцем проживання вказаних осіб правоохоронці знайшли речові докази (обладнання підприємства).

На даний час слідчими призначено проведення товарознавчої експертизи за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4. ст.185 КК України (крадіжка, скоєна в умовах воєнного часу).

“У той час, коли харківські теплоенергетики працюють без вихідних для забезпечення будинків харків’ян теплом взимку, злочинці намагаються нажитися на зухвалих крадіжках. Крадіжка обладнання у Харківських теплових мереж під час війни – допомога ворогу!” – наголосили у підприємстві.