У Харкові виявили підпільний цех, де фасували та збували наркотики (фото)

06.10.2022 13:05   -
Новини Харкова: Поліція знайшла підпільний цех з наркотиками "мак"

38-річний харків’янин, перебуваючи у Запоріжжі, відправив собі до Харкова посилку — 1,5 тонни нібито комбікорму для тварин. Про це повідомляють Харьковские известия.

4 жовтня чоловік приїхав забирати посилку зі своїми двома спільниками — 41 та 42-річними харків’янами. «Комбікорм», який був розфасований у 60 полімерних мішків, чоловіки почали складати у мікроавтобус, але довантажити свій «улов» ділкам не вдалось. Жодного корму там не виявилось, замість цього — 1,5 тонни макової соломки.

Під час подальших слідчих дій правоохоронці також виявили у Харкові підпільний цех на території складського приміщення, де фасували наркотичну сировину з метою подальшого збуту. У ході огляду було вилучено ще близько 200 кг сировини та спеціальне обладнання.

Правоохоронці затримали чоловіків в порядку ст. 208 КПК України. Наразі прокурорами окружної прокуратури ініційовано перед судом питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За процесуального керівництва Салтівської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру трьом харків’янам за фактом незаконного придбання, зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 307 КК України).

Встановлюються джерела постачання наркотичного засобу та особи, причетні до злочинної схеми.

Раніше ми повідомляли про те, що за місяць харківські патрульні виявили 13 наркозбувачів.