У Харкові судитимуть чоловіка, який пограбував магазин техніки (фото)

18.05.2023 10:44   -
У Харкові судитимуть чоловіка, який пограбував магазин техніки

Нагадаємо, 15 травня зловмисник вчинив розбійний напад на магазин техніки і аксесуарів в Основ’янському районі Харкова. Про це повідомляють Харьковские известия.

За даними слідства, 15 травня 2023 року близько 9 години ранку чоловік увійшов до магазину аксесуарів та техніки, розташованого по проспекту Гагаріна. Зловмисник дочекався, коли 22-річна продавчиня повернулась до нього спиною, схопив її за шию і наказав зачинити двері.

Нападник зв’язав руки потерпілої і заклеїв їй рот скотчем. Погрожуючи продавчині насильством, чоловік став забирати з вітрини товар. Здобиччю зловмисника стали мобільні телефони, роутери та ноутбук.

Після скоєного злочину чоловік втік з місця події, але його затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 56-річному чоловіку у розбійному нападі, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

ОСТАННІ НОВИНИ