У Харкові шахрай підробив документи, щоби заволодіти квартирою в центрі

04.04.2023 10:28   -
У Харкові шахрай підробив документи, щоби заволодіти квартирою в центрі

50-річний харків’янин вдався до шахрайства, щоби незаконно заволодіти квартирою в центрі вартістю майже 1,6 млн грн, а натомість отримав підозру. Про це повідомляють  Харьковские известия.

За інформацією пресслужби обласної прокуратури, чоловік, маючи намір незаконно заволодіти чужою квартирою, підробив виконавчий напис нотаріуса. Потім він подав заяву до одного з відділів державної виконавчої служби у м. Харків про відкриття виконавчого провадження у зв’язку з нібито боргами власника квартири по вул. Донця–Захаржевського. Вартість зазначеної нерухомості складає майже 1,6 млн грн.

У ході проведення виконавчої справи, яка була відкрита за завідомо підробленим документом, поданим підозрюваним, на вказану квартиру було накладено арешт з метою стягнення заборгованості.

Однак план шахрая не спрацював — органом досудового розслідування було вилучено зазначене виконавче провадження та упереджено завдання матеріальної шкоди потерпілому.

Зловмиснику повідомили підозру за фактом закінченого замаху на шахрайство в особливо великих розмірах (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.