У Харкові працівники комунального підприємства викрили крадія (фото)

16.03.2023 15:23   -
У Харкові комунальники викрили чоловіка, який обікрав котельню

Працівники Служби безпеки, режиму та зв’язку КП “Харківські теплові мережі” допомогли правоохоронцям викрити крадія. Про це повідомляють Харьковские известия.

Встановлено, що зловмисник скоїв крадіжку з території котельні у Ново-Баварському районі Харкова. Працівники комунального підприємства оперативно з’ясували особу злочинця, ним виявився 43-річний харків’янин.

Крім того, на території нелегального пункту прийому металобрухту на вулиці Баварській працівники ХТМ знайшли вкрадене обладнання – 3 секції котла та частину колектора. Вкрадене майно повернули на котельню, а інформацію про самого підозрюваного надали правоохоронним органам.

Оперативні дії КП “ХТМ”, дозволили правоохоронцям негайно затримати підозрюваного за підозрою у скоєнні злочину за ч.4 ст.185 КК України (крадіжка у воєнний час).

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Нагадаємо, під час дії воєнного стану крадіжка тягне за собою до 8 років позбавлення волі. Крім того, подібний злочин на території об’єкту критичної інфраструктури може спричинити чималі проблеми в системі теплопостачання, як це сталося у вересні 2022 року, коли злочинець скоїв близько 30 крадіжок з теплових пунктів у підвалах будинків.

ОСТАННІ НОВИНИ