У Харкові охоронці Теплових мереж на гарячому впіймали “чорного” сантехніка

02.11.2022 16:19   -
Новини Харкова: Чоловік пограбував тепловий пункт Тепломереж

21-річний харків’янин намагався вкрасти автоматику з індивідуального теплового пункту у підвалі будинку. Крадія спіймали на гарячому. Про це повідомляють Харьковские известия.

Молодий чоловік встиг розграбувати тепловий пункт за проектом Світового Банку. 7 манометрів, а також крани і з’єднувальні труби на загальну суму блзько 40 тисяч гривень правоохоронці знайшли у валізі “чорного” сантехніка прямо на місці злочину.

Новини Харкова: Чоловік пограбував тепловий пункт Тепломереж

За даним фактом було порушено Кримінальну справу за статтею 15. ч.2. ст. 185. Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 КК України і перебуває у слідчому ізоляторі.

Правоохоронцям допомогли встановити особу підозрюваного співробітники Служби безпеки, режиму та зв’язку КП “Харківські теплові мережі”.

Також встановлено, що півтора місяці тому за подібний злочин був затриманий брат підозрюваного. Він також перебуває у місцях позбавлення волі.

Теплоенергетики звертаються до харків’ян із проханням – стежити за незнайомими людьми, які намагаються проникнути і підвал, по можливості не допускати сторонніх і при будь-якій підозрі на крадіжку, повідомляти до правоохоронних органів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові чоловік скоїв серію крадіжок сусідського майна