У Харкові чоловік задушив рідного брата

04.02.2023 16:30   -
Новини Харкова: харків'янин під час сварки задушив свого старшого брата

Брати жили у квартирі разом з матір’ю та постійно конфліктували між собою з побутових питань. Того дня між родичами вкотре виникла суперечка, яка переросла у бійку. Молодший брат штовхнув старшого і задушив. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

31 січня до чергової частини відділу поліції № 2 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від жінки про бійку, яка  відбувається вдома між двома синами. 

На  місці події працівники поліції виявили тіло 41-річного чоловіка, що лежало на підлозі без ознак життя. Медики констатували смерть з попереднім діагнозом механічна асфіксія. 

32-річний брат загиблого зізнався, що  в ході сварки задушив старшого брата на ґрунті тривалих неприязних відносин, які обумовлені побутовими суперечками. 

Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. загрожує до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що харківські поліцейські за добу перевірили понад 1500 авто.