У Харківській області правоохоронці знайшли 685 кущів конопель (фото)

02.09.2022 12:30   -
Новини Харківщини: Плантаціі конопель були знайдені у Лозівському районі

Плантації конопель були знайдені на території домоволодінь у двох чоловіків в Лозівському районі Харківської області. Про це повідомляють Харьковские известия.

Встановлено, що 36-річний чоловік виростив 550 кущів конопель на території свого домоволодіння у Лозівському районі.

Первомайським відділом Лозівської окружної прокуратури Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо чоловіка за фактом незаконного посіву та вирощування конопель (ч. 2 ст. 310 КК України).

Разом з тим, за процесуального керівництва Первомайського відділу Лозівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 19-річному молодику за фактом незаконного посіву, вирощування конопель та за фактом незаконного виготовлення, зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу без мети збуту у великих розмірах (ч. 2 ст. 310, ч. 2 ст. 309 КК України).

За даними слідства, 19-річний житель міста Первомайський незаконно вирощував на земельній ділянці, яка знаходилась поруч з його помешканням, коноплі з метою особистого вживання. Наприкінці липня 2022 року правоохоронці вилучили у молодика 135 кущів конопель.

Крім того, у квартирі та господарському приміщенні підозрюваного виявлено та вилучено канабіс загальною вагою майже 2 кг, який хлопець зберігав для власних потреб.

Раніше ми повідомляли про те, що пенсіонер з Харківської області розбив плантацію конопель.