У Харківській області під обстріли потрапила пожежна частина

14.03.2023 09:05   -

Ворог продовжує обстрілювати прикордонні населені пункти Харківської області. У Вовчанську обстрілами пошкоджено приватні житлові будинки та будівлю частини ДСНС. Про це повідомляють Харьковские известия.

Протягом доби на Слобожанському напрямку ворог обстрілював населені пункти Стрілеча, Глибоке, Лук’янці, Гатище, Вовчанськ, Дворічна, Кіндрашівка в Харківській області.

У Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено щонайменше 4 приватних житлових будинки та будівля пожежно-рятувальної частини ДСНС. Знищено 2 автомобіля рятувальників. Без постраждалих.

На Куп’янському напрямку противник здійснив артилерійський обстріл районів населених пунктів Гряниківка, Масютівка, Куп’янськ, Крохмальне, Новоселівське в Харківській області.

Із с. Гряниківка Куп’янського району вивезені та госпіталізовані цивільні 41-річна жінка та 51-річний чоловік, які напередодні отримали осколкові поранення. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості.

Окупанти вели наступальні дії в районах населених пунктів Дворічна, Гряниківка. Ворог зазнав невдачі та відступив з втратами.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.