У Харківській області — нові пожежі і руйнування через обстріли росіян

07.03.2023 09:06   -
У Харківській області — нові пожежі і руйнування через обстріли росіян

Минулої доби ворог продовжував обстріли прикордонних населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомляють Харьковские известия.

За даними Генштаба ЗСУ, на Слобожанському напрямку ворог обстрілював Ветеринарне, Стрілеча, Красне, Тернова, Огірцеве, Вовчанськ і Бударки Харківської області. На Куп’янському напрямку здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів Путникове, Фиголівка, Дворічна, Гряниківка і Крохмальне Харківської області.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Зокрема, у смт. Козача Лопань Харківського району ворог вів вогонь із РСЗВ. Пошкоджено щонайменше 4 житлові будинки, господарські споруди та гараж. Також пошкоджена місцева пожежна частина, будівля місцевого ліцею, перебито газові та електричні комунікації у різних частинах селища. Сталися дві пожежі. Поранених або загиблих немає.

У с. Лиман Вовчанської громади Чугуївського району обстрілом пошкоджено навчальний заклад. У Вовчанську зруйновані житлові будинки. Без постраждалих. Також у с. Лиман і с. Графське знайдено снаряди до РСЗВ.

В області тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 96 вибухонебезпечних предметів.

ОСТАННІ НОВИНИ