У Харківській області браконьєр наловив риби на 120 тисяч гривень

28.03.2023 14:37   -
На Харківщині затримали браконьєра, який ловив рибу на річці Ляхівка

27 березня 2023 року державні інспектори викрили грубе порушення Правил рибальства. Інцидент стався на річці Ляхівка поблизу міста Балаклія Ізюмського району. Про це повідомляють Харьковские известия.

О 14 годині на річці Ляхівка чоловік здійснював вилов риби забороненими знаряддями лову. Однією сіткою з льоси та 1 капроновою сіткою браконьєру вдалося виловити таку рибу: карась сріблястий – 59 екз., плітка – 8 екз., окунь – 5 екз.

Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала 8,55 кг. Збитки, нанесені рибному господарству України, складають 121 601 грн.

На браконьєра склали протокол за ч.4 ст.85 КУпАП.

Заборонені знаряддя лову та незаконно виловлені водні біоресурси передали в Балаклійський ВП Ізюмського РУП для відкриття кримінального провадження.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Мешканцям Харківської області нагадують, що наразі на водних об’єктах регіону повністю заборонений вилов всіх водних біоресурсів шляхом любительського, спортивного і промислового рибальства. Також заборонена навігація малих суден, моторних суден, прогулянкових вітрильних суден, прогулянкових суден, спортивних та швидкісних суден, а також водних мотоциклів і засобів розваг на воді. Така заборона буде діяти до закінчення дії воєнного стану.

ОСТАННІ НОВИНИ