У ДСНС розповіли подробиці загибелі 7-річної дитини на Харківщині (фото)

07.12.2022 15:44   -
Загибель зниклого хлопчика на Харківщині: подробиці ДСНС

На Харківщині пошук зниклого семирічного Германа Щербина був завершений о 13:00 7 грудня. Хлопчика шукали 3 дні поспіль. На жаль дитину знайшли мертвою. Про це повідомляють Харьковские известия.

Інформація про зникнення 7-річного хлопчика у селі Крутоярівка Кегичівської громади надійшла до рятувальників ще о 19:43 5 грудня. До пошуків негайно долучились рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС.

Наступного дня у пошукових роботах вже були задіяні: зведений загін рятувальників ГУ ДСНС України у Харківській області та Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України у складі 199 осіб особового складу, серед яких водолазна група, а також 85 працівників Національної поліції та волонтери.

Пошуківці обстежили територію біля 20 кв.км навколо села Крутоярівка та 2 місцевих ставка. В одному з них водолази і виявили тіло хлопчика. Він знаходився під кригою на відстані біля 20 м від берега. Його тіло дістали на берег для проведення оперативно-слідчих дій.

За попередніми даними, на тілі наявних ознак насильницької смерті не виявлено.