Трьох харків’ян судитимуть за збут наркотиків (фото)

31.03.2023 16:09   -
Трьох харків'ян судитимуть за збут наркотиків - макової соломки

Троє чоловіків орендували приміщення у Харкові, де створили «штаб» для подальшого збуту наркотиків. Про це повідомляють Харьковские известия.

Чоловіки завезли та встановили обладнання для подрібнення та фасування сипучих речовин у приміщені. Там ділки фасували макову соломку у полімерні пакети та збували по місту Харків.

Встановлено, що наркотики вони отримували із Запоріжжя, від свого знайомого місцевого мешканця.

Нагадаємо, на початку жовтня 2022 року правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України трьох харків’ян під час отримання поставки наркотиків на пошті. Вони приїхали на пошту отримати від фігуранта із Запоріжжя комбікорм. Проте замість корму у посилці було 1,5 тонни макової соломки.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Салтівською окружною прокуратурою м. Харкова затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно трьох харків‘ян за фактом незаконного придбання, зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту в особливо великих розмірах, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 307 КК України).

Максимальна санкція статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Обвинувачених судитимуть у Московському районному суді м. Харкова.

Також за процесуального керівництва Салтівської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру мешканцю м. Запоріжжя за фактом незаконного придбання, зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України). Наразі підозрюваний перебуває під вартою.

ОСТАННІ НОВИНИ