Спроба наступу, обстріли, руйнування, пожежі: Ситуація на Харківщині на ранок 18 квітня

18.04.2023 08:52   -
Спроба наступу, обстріли, пожежі: ситуація на Харківщині 18 квітня

Минулої доби ворог продовжував обстрілювати прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів та знову спробував вести наступ в районі Синьківки. Про це повідомляють Харьковские известия.

За даними Генштаба ЗСУ під ворожим вогневим впливом минулої доби перебували населені пункти Окіп, Байрак, Вовчанськ, Охримівка, Нестерне, Тополі, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна та Западне Харківської області.

В районі Синьківки Куп’янського району ворог намагався вести наступ, але отримав відсіч та відступив з втратами.

У Вовчанську внаслідок масованих обстрілів зруйновано 8 приватних житлових будинків. Внаслідок обстрілу горіли конструктивні елементи зруйнованого будинку на площі 30 кв.м. Жертв та постраждалих не має.

Ще одна пожежа через обстріли сталася в с. Бочкове, по вул. Нижня Новоселівка, 11. Там горів житловий будинок на площі 100 кв.м. Жертв та постраждалих не має.

Щонайменше 4 житлові будинки пошкоджено внаслідок обстрілів смт Козача Лопань Харківського району.

Через обстріли з РСЗВ с. Петропавлівка Чугуївського району пошкоджено 2 житлових будинки та господарчу споруду.

Від обстрілу з РСЗВ с. Зелений Гай Ізюмського району пошкоджено об’єкт інфраструктури, господарчу споруду та житловий будинок.

На щастя, обійшлося без постраждалих.

В області триває гуманітарне розмінування. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили 19,3 га території та знешкодили 154 вибухонебезпечні предмети.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.