Співробітника Укрзалізниці підозрюють у розтраті бюджетних коштів

21.01.2023 17:43   -
 На Харківщині працівник Укрзалізниці підозрюється у великій розтраті

На Харківщині майстер підрозділу «Куп’янськ-Вузлова дистанція колії» сприяв виплатам зарплати робітникам, які знаходилися за кордоном. Повiдомляють Харьковские известия з посиланням на Харківську обласну прокуратуру.

За даними слідства, у 2018-19 роках чоловік, перебуваючи на посаді майстра у виробничому підрозділі «Куп’янськ-Вузлова дистанція колії» регіональної філії Укрзалізниці організував схему розтрати бюджетних коштів.

Він вносив завідомо неправдиві відомості в табелі обліку використання робочого часу про відпрацьований робочий час підпорядкованих йому працівників. Насправді ж його колеги перебували в той час за кордоном, але по відомостях, які вносив підозрюваний в офіційні документи, вони нібито знаходились на роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківські поліцейські викрили мешканця столиці у збуті вогнепальної зброї

Через незаконні дії працівника Укрзалізниці держава втратила майже 80 тисяч гривень.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова заочно повідомлено про підозру чоловіку у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 191 КК України).