Ситуація на фронтах: ЗСУ придушили штурм біля Харкова – Генштаб 25.06.2022

25.06.2022 09:00   -
Що відбувається на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ 25.06.2022

ЗСУ зупинили наступ ворога на Бахмутському напрямку і придушили штурм під Харковом. Окупанти посилюють обстріли прикордонних районів України. Повiдомляють “Харьковские известия”.

На Харківському напрямку противник основні зусилля зосереджує на утриманні раніше зайнятих позицій. Здійснив артилерійські обстріли по елементах інфраструктури в районах міста Харкова та В’ялівського водосховища.

Дії ворожої штурмової групи в районі населеного пункту Уді наші воїни рішуче придушили. Противник відійшов. Завдав авіаударів з вертольотів Ка-52 в районі населеного пункту Явірське.

На Сіверському напрямку для прикриття ділянки кордону в Брянській і Курській областях противник утримує до трьох батальйонних тактичних груп зі складу 1-ї танкової і 20-ї загальновійськової армій, а також підрозділи повітряно-десантних військ. Ворог обстріляв з артилерії позиції сил оборони в районах населених пунктів Бучки Чернігівської області та Бояро-Лежачі Сумської області. Окупанти продовжують фортифікаційне обладнання оборонних позицій у прикордонних районах Брянської області.

У Слов’янському напрямку противник основні зусилля зосереджує на веденні наступу в напрямку населених пунктів Довгеньке та Долина. Ворог обстріляв наші позиції біля Нової Дмитрівки, Хрестища, Дібрівного та Богородичного. Намагається вести штурмові дії в напрямку Довгеньке-Мазанівка, бій триває. Завдав авіаударів неподалік дібровного.

У Донецькому напрямку противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів і проведенні перегрупування військ.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що окупанти зруйнували спорткомплекс “Політехнік”.