Розстріл евакуаційної колони на Харківщині: число жертв російських військових збільшилося до 25 (фото)

13.10.2022 08:50   -
Розстріл евакуаційної колони на Харківщині: знайдено 25 жертву

Нагадаємо, наприкінці вересня у Куп’янському районі російські окупанти розстріляли евакуаційну колону з семи автомобілів. Жертва терористів стали, зокрема, вагітна жінка та 13 дітей. Наразі стало відомо про ще одну, вже 25, жертву, повідомляють Харьковские известия.

12 жовтня правоохоронці провели додатковий огляд колони автівок, яку розстріляли російські військові наприкінці вересня поблизу села Курилівка Куп’янського району.

Під час додаткового огляду правоохоронці виявили 25 жертву звірського російського терору — 75-річну жінку. За попередніми даними, після розстрілу автомобільної колони вона проповзла близько 200 метрів у напрямку смт Куп‘янськ-Вузловий та померла у посадці. Тіло загиблої направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці не виключають, що жертв трагедії може бути ще більше. Достименно це буде відомо після проведення всіх слідчих дій та комплексних судово-криміналістичних експертиз.

Правоохоронці також знайшли ймовірне місце-засідку, звідки російські військові обстріляли колону, та документи російських солдат і фрагменти їх форми.