Російські ракети поцілили у школу та адміністративну будівлю у Харкові (фото)

27.06.2022 08:59   -
Ракетні обстріли Харкова: Постраждали школа та офісна будівля

Підступний ворог змінив тактику. По Харкову з бєлгорода щоночі запускають вже не одиниці, а десятки ракет. Цілями рашистів стають як зазвичай школи, житлові будинки та офіси. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

Сьогодні вночі ворожих ракетних обстрілів завдано по двоповерховій адміністративній будівлі в Київському районі міста Харкова, в результаті чого горіли кімнати на другому поверсі. Площа пожежі склала близько 60 кв. м. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу.

Близько опівночі ще одна ракета поцілила на подвір’я навчального закладу у Шевченківському районі міста Харкова. В результаті вибуху будівля школи зазнала часткових пошкоджень. Також загорілась поруч розташована господарча споруда. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає.

Всього за добу з 26 по 27 червня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС рятувальники здійснили 18 оперативних виїздів, з яких на ліквідацію пожеж, спричинених обстрілами — 7.

Окрім Харкова, пожежі також трапилися у Чугуївському районі Харківської області. Горіли господарчі споруди та адмінбудівля.

Серед найбільших пожеж, спричинених обстрілами, пожежа, що трапилась 26 червня у житловому секторі села Коробочкіно, що на Чугуївщині. На одному з приватних подвір’їв спалахнули 2 господарчі споруди. Полум’я охопило площу біля 200 кв. м. Силами ДСНС вогонь вдалось ліквідувати за дві години. Вогнеборці запобігли розповсюдженню полум’я на житловий будинок. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає.

О 20:46 в с. Калугіно-Башкирівка Чугуївського району, внаслідок ворожих обстрілів горіла господарча будівля на площі 4 кв. м. Внаслідок обстрілу загинуло 2 жінки, ще 2 особи постраждало та були госпіталізовані.