Російські окупанти знищили житлово-комунальний коледж у Харкові (фото)

21.06.2022 15:02   -
Війна Харків: Окупанти обстріляли Житлово-комунальний коледж ХНУМГ ім. Бекетова

20 червня на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у навчальному корпусі одного з навчальних закладів у Київському районі Харкова. Пожежа трапилась внаслідок влучання ворожої ракети, повідомляють «Харьковские известия».

Повідомлення про пожежу в житлово-комунальному коледжі Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова надійшло о 23:15.

До місця події було направлено 2 відділення Служби порятунку на автоцистернах та автодрабину. На момент їх прибуття полум’я охопило площу приблизно 60 кв.м. на верхньому поверсі чотирьохповерхової будівлі. Силами підрозділів ДСНС вогонь вдалось локалізувати о 23:41 та повністю ліквідувати о 01:28. Жертв та постраждалих немає.

Як пише “Суспільне” з посиланням на директора Житлово-комунального коледжу ХНУМГ ім. Бекетова Віктора Лук’янова, через обстріли був пошкоджений головний корпус і гуртожиток. За попередньою оцінкою, будівля відновленню не підлягає.

Раніше ми повідомляли про те, що у Харкові внаслідок російських обстрілів зруйновано освітній заклад та транспортне підприємство.