Російські окупанти знищили у Харкові нові автобуси «Karsan». Інші працюють для містян

03.03.2022 14:38   -
У Харкові під обстріли потрапили автобуси «Karsan». Інші працюють

Через обстріл Салтівського трамвайного депо була знищена більшість нових автобусів турецької фірми «Karsan». Про це повідомляють “Харьковские известия” з посиланням на міського голову Ігоря Терехова.

Як повідомив Терехов, решта автобусів продовжують доставляти продукти харків’янам. Також Ігор Терехов наголосив, що зараз силами водіїв громадського транспорту городян забезпечують усім необхідним – продукти харчування, засоби особистої гігієни, медикаменти.

За його словами, допомогу доставлятимуть до шкіл, де зараз фактично живе багато мирних жителів. Медикаменти харків’янам планують роздавати у медзакладах.

Мер повідомив, що у Харкові отримали партію курятини. Крім того, працюють хлібозаводи, на які продовжують доставляти борошно, незважаючи на те, що по колесах муковозів стріляють.

Ігор Терехов ще раз подякував представникам інших міст та іноземним партнерам за допомогу харків’янам. Міський голова наголосив, що ніхто не має права завищувати ціни на продукти та просив повідомляти про подібні ситуації.