Росіяни атакували Харків та область ракетами та дронами-камікадзе

30.12.2022 08:25   -
Росіяни атакували Харків та область ракетами та дронами-камікадзе

29 грудня російські окупанти кілька разів атакували критичну інфраструктуру Харкова та області. Ворог використовув ракети та дрони-камікадзе. Про це повідомляють Харьковские известия.

29 грудня Харків ворог атакував тричі. Під ударом опинилися Слобідський, Немишлянський та Індустріальний райони. За словами мера Харкова Ігоря Терехова, місто атакували ракетами та дронами-камікадзе. Внаслідок ударів було частково зруйновано енергетичну інфраструктуру. Зафіксовано влучання ракет типу С-300. Постраждалих, на щастя, немає.

Через обстріли у місті були певні складнощі с енергоносіями та опаленням. Тому мер нагадав, що за потреби харків’яни можуть скористатися «пунктами незламності», які цілодобово працюватимуть і у святкові дні. Дізнатися, де розташований найближчий до вас «пункт незламності», можна у чат-боті «Харків – твій дім».

Близько 14:10 29 грудня ворог наніс ракетний удар по об‘єкту критичної інфраструктури у Чугуївському районі. Загинули двоє працівників підприємства, ще одного поранено. За попередніми даними, ворог обстріляв населений пункт крилатою ракетою Х-101 з території бєлгородської області рф.

Близько 13 години російські військові здійснили артилерійський обстріл приватного житлового сектору у м. Куп‘янськ: загинув 59-річний місцевий мешканець.

Під ворожий обстріл потрапило і с. Котляри Харківського району. Є пошкодження на території одного з підприємств. За попередньою інформацією, окупанти здійснили обстріл з комплексу «Іскандер – К» крилатою ракетою типу 9м 728 Р-500.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: