Рятувальники Харківського гарнізону знешкодили 13 ворожих боєприпасів – ДСНС 03.09.2022

03.09.2022 14:03   -
Пожежі на Харківщині: оперативна інформація від ДСНС 03.09.2022

На Харківщині з 2 по 3 вересня ліквідовано 7 пожеж, спричинених ворожими обстрілами. Також рятувальники знешкодили 13 ворожих боєприпасів. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ДСНС.

Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області, найбільше від влучання ворожих боєприпасів постраждала Дергачівська громада, в якій виникло п’ять займань. Крім того, по одній пожежі трапилось у Золочівській та Циркунівській громадах.

Найбільші пожежі трапились у приватних маєтках у селищі Золочів, де горіли житловий будинок, господарча споруда та гараж на площі 135 кв. м, а також у місті Дергачі, де зайнялись гараж, господарча споруда, літня кухня, два навіси та легковик на площі 100 кв. м. Усі пожежі було оперативно ліквідовано.

Усього за добу рятувальники здійснили 47 оперативних виїздів, з яких: 24 – на ліквідацію пожеж, 14 – для надання допомоги населенню, комунальникам та поліції, два – для проведення аварійно-рятувальних робіт, сім – з інших причин.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про Харків і область 3 вересня. Обстріли, пожежі, жертви, бої.