Рашисти завдали ракетного удару по підприємству та критичній інфраструктурі Харкова (фото)

08.09.2022 10:06   -
Новини Харкова: Обстріл районів 8 вересня 2022 року - постраждалі

Протягом минулої доби росіяни завдали 5 ракетних ударів по інфраструктурі Харкова. Після півночі 8 вересня окупанти вдарили по Холодногірському та Салтівському районах міста, попередньо з ракетного комплексу С-300. Про це повідомляють Харьковские известия.

“Внаслідок обстрілів пошкоджені об‘єкт критичної інфраструктури, приміщення на території виробництва. На цю хвилину постраждалих немає,”, – повідомили у ХОВА.

По області окупанти завдавали ударів по Харківському, Ізюмському, Чугуївському, Богодухівському районах.

Після 2 години ночі від кількох ударів окупантів постраждали 2 жінок у Дергачівській громаді Харківського району. Постраждалих госпіталізували із вибуховими та осколковими пораненнями. Зазнали пошкоджень приватні будинки та господарчі споруди, виникли пожежі.

Крім того, протягом доби медики госпіталізували 2 людей у Чугуївському районі, 1 – Харківському, 3 – Ізюмському, серед них дитина 2 років. Стан постраждалих – середній.

Українські військові успішно відбили атаки росіян в районах населених пунктів Питомник, Григорівка та Руські Тишки. Також відбили наступи окупантів в районі села Дібрівне, Барвінківської громади.

Новини Харкова: Обстріл районів 8 вересня 2022 року - постраждалі
Новини Харкова: Обстріл районів 8 вересня 2022 року - постраждалі