Рашисти продовжують атакувати Харківщину: наслідки ворожих обстрілів за добу

03.02.2023 13:42   -
Рашисти атакують Харківщину: наслідки ворожих обстрілів за добу

Вкотре під ворожим огнем опинилися населені пункти на Куп’янському, Ізюмському, Чугуївському та Харківському напрямках. Серед місцевих мешканців є загиблі та поранені. Про це повідомляють Харьковские известия.

Сьогодні, 3 лютого, близько 4:30 ранку окупанти завдали удару по місту Барвінково. Попередньо, ворог застосував керовані зенітні ракети С-300. Снаряд влучив у житловий будинок. В результаті обстрілу загинули двоє братів 42 та 47 років. Батька загиблих, 70-річного місцевого жителя, витягли з-під завалів та госпіталізували з вибуховими травмами до лікарні.

Інша російська ракета влучила біля навчального закладу.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

2 лютого близько 7:00 ранку військові рф завдали збройних ударів по селищах Кругляківка та Соболівка Куп’янського району. Поранення отримав 46-річний чоловік. Зруйнувані приватні домоволодіння громадян.

Цього ж дня внаслідок обстрілу Куп’янська травми отримали дві цивільні жінки 67 та 49 років. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.

Також зранку 2 лютого було обстріляне смт Козача Лопань. Пошкоджено будівлю селищної ради, залізничний вокзал, торговельні об’єкти, декілька приватних осель.

Крім того, ввечері 2 лютого окупанти обстріляли с. Загризове Ізюмського району: пошкоджено господарську будівлю.

Упродовж доби окупанти кілька разів атакували місто Вовчанськ на Чугуївщині. Внаслідок обстрілу до лікарні з травмами потрапила 51-річна місцева мешканка. Снаряди пошкодили щонайменше десять приватних домоволодінь, автомобіль та господарчі прибудови.

На місцях влучань вилучені металеві фрагменти снарядів. Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

ОСТАННІ НОВИНИ