Рашисти перетворили на руїни ТРЦ «Амстор» у Кременчуці: подробиці трагедії

28.06.2022 12:20   -
Рашисти перетворили на руїни ТРЦ «Амстор» у Кременчуці: подробиці трагедії

27 червня, російські окупанти знов обстріляли Полтавщину. Ворожі ракети влучили по цивільному об’єкту в Кременчуці – ТЦ “Амстор”. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

Наразі відомо, що внаслідок обстрілу торговельного центру загинуло 18 осіб, з яких 1 особа померла в лікарні. За медичною допомогою звернулося 59 осіб, з них 25 було госпіталізовано до лікарні інтенсивного лікування м. Кременчук.

У поліцію також надійшло понад 40 заяв від громадян про безвісне зникнення їхніх рідних у ТЦ Кременчука.

Також відомо, що адміністрація ТРЦ “Амстор” не закривала його під час повітряної тривоги. Чому так сталось, будуть розбиратись правоохоронці.

У вівторок, 28 червня, влада Полтавської області оголосила жалобу за загиблими внаслідок ракетного удару РФ по торговому центру у Кременчуці.

Трагедія в Кременчуці викликала різке обурення з боку світової спільноти, яка закликала притягнути винних у цьому воєнному злочині до відповідальності. У Раді безпеки ООН вирішили скликати з цього приводу позачергове засідання.

Тим часом на росії своя версія ракетного удару по Кременчуку. В той час, коли весь світ здригнувся від кадрів жахливих наслідків обстрілу супермаркету з мирними людьми, пропагандисти з росії нахабно брешуть, що ракета у Кременчуці вразила склад із військовою технікою із Заходу та зачепила непрацюючий супермаркет.

Рашисти перетворили на руїни ТРЦ «Амстор» у Кременчуці: подробиці трагедії