Ракетний удар по «Новій пошті»: загинуло шестеро людей (фото)

22.10.2023 10:08   -
"Нова пошта" : ворожа ракета забрала життя  6 людей

Шість загиблих та шістнадцять постраждалих. Учора, 21 жовтня, під ракетним ударом окупантів опинився термінал “Нової Пошти” у Харківському районі області. Повiдомляють Iнфосiтi з посиланням на ГУ ДСНС України у Харківській області.

В результаті удару сталася значна руйнація будівлі терміналу, пошкоджені 7 вантажних автомобілів та 2 напівпричепа. Також на об’єкті сталася пожежа на площі близько 300 кв.м. За попередніми даними, 6 осіб загинуло та 16 постраждало. В 00:14 пожежу було ліквідовано. На місці події працювали 47 чоловік особового складу ДСНС.

Як розповів начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов, шестеро людей загинуло і станом на зараз чотирнадцять поранено. Всі постраждалі отримують допомогу в лікарні. А двоє з шести загиблих настільки сильно обгоріли, що доведеться знову робити аналізи ДНК, щоби опізнати жертв російського терору.

Зареєстрували та розслідуємо кримінальне провадження за за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни», – зазначив С. Болвiнов.