Протидія ДРГ, боротьба з наркотрафіком та безпека на дорогах. Звітує поліція Харківщини

05.01.2023 09:33   -
Протидія ДРГ, боротьба з наркотрафіком. Звітує поліція Харківщини

Правоохоронці Харківщини продовжують здійснювати посилені заходи для забезпечення правопорядку та протидії воєнним загрозам в регіоні. Про це повідомляють Харьковские известия.

Минулої доби на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3900 транспортних засобів. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 18 осіб.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 3 факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Харківські слідчі повідомили про підозру громадянину у скоєнні п’яти шахрайств та пограбування. Поліцейські затримали громадянина, який наніс тілесні ушкодження харків’янину.

У смт Пересічна поліцейські оперативно розшукали та повернули додому 13-річного хлопчика, який з невідомого номера зателефонував матері і заявив, що він залишиться ночувати у нових знайомих.

Під час патрулювання території наряд поліції виявив у місті Дергачі факт реалізації тютюнових виробів без марок акцизного збору. Стосовно правопорушника поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення.

Протягом минулої доби поліцейські склали 4 адміністративних матеріали щодо водіїв за керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: