Протягом минулої доби поліція Харківщини зареєструвала 1457 повідомлень від громадян

05.11.2022 09:40   -
Новини Харкова: поліція зареєструвала 1457 повідомлень від громадян

Співробітниками ГУНП в Харківській області цілодобово здійснюється реагування на кримінальні та адміністративні правопорушення. Проводиться профілактична робота щодо не допущення проявів мародерства та інших злочинів. Здійснюється забезпечення публічної безпеки та допомога населенню. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУ НП.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями здійснили перевірку 3361 транспортний засіб.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 10 осіб.

Щодня працівники поліції дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують продуктами харчування та предметами першої необхідності деокуповані населені пункти, допомагають громадянам евакуюватись з небезпечних територій.

Поліцейські надали гуманітарну допомогу мешканцям міста Вовчанськ Харківської області та доставили громадянам продуктові набори.

Поліція Харківщини цілодобово на варті безпеки громадян!

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що в Куп’янському районі горіла будівля учбового закладу – зведення рятувальників.