Протягом доби від обстрілів росіян постраждало 4 мирних мешканців Харківщини (фото)

09.12.2022 09:24   -
Ракетні удари по Харківщині 8 грудня - постраждали 4 людини

Протягом доби окупанти завдавали ракетних та артилерійських ударів по Куп‘янському, Харківському, Чугуївському та Ізюмському районах. Постраждали чотири цивільні особи. Про це повідомляють Харьковские известия.

У м. Куп’янськ внаслідок обстрілів росіян горіли складські приміщення продовольчого підприємства на площі 1500 кв. м. Без постраждалих. Рятувальники 44-ї ДПРЧ працювали під постійними обстрілами. Також обстрілом з боку окупаційних військ суттєво пошкоджено будинок культури у м. Куп’янськ.

Після 20.30 години ворог наніс удар по селу Котляри Безлюдівської громади, що в Харківському районі. Внаслідок ракетних ударів одночасно виникли 2 пожежі у приватних садибах. Горіла господарча споруда і розбомблений гараж на загальній площі 150 кв.м. Також вибухом суттєво пошкоджено житловий будинок та 3 автомобіля. За даними екстреної медичної допомоги, 3 людини госпіталізовані: 2 жінки 41 та 64 років, їхній стан середній, чоловік 40 років перебуває у важкому стані. Одному постраждалому надали допомогу на місці.

Близько 21 години ворог атакував с. Коротич Пісочинській громади. Ракетні удари пошкодили 4 приватні домоволодіння, дахи будинків, господарчі споруди. На щастя, без жертв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оперативна інформація по Харківській області від ЗСУ на ранок 9 грудня