Правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3600 транспортних засобів

26.11.2022 12:30   -
Новини Харкова: поліцейські перевірили понад 3600 авто на блокпостах

Весь особовий склад поліції в умовах воєнного часу несе службу за місцями дислокації, надає допомогу населенню, здійснює охорону громадського порядку, фіксує наслідки ворожих обстрілів, патрулює вулиці міста та чергує на блок постах. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУ НП.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3600 транспортних засобів.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 27 осіб.

Читайте також: 27-річного жителя Харківщини викрили в колабораціонізмі.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 2 факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Слідчі повідомили про підозру у вчиненні наркозлочинів 48-річному харківянину, який викритий у незаконному вирощуванні конопель та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту.

Читайте також: у Чугуївському районі браконьєр наловив понад 70 кг риби (фото).

Працівники поліції Богодухівського району встановили місце знаходження зловмисника, який спричинив тілесні ушкодження 88-річній мешканці села Улянівка.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що біля лісосмуги на Харківщині ексгумували тіла двох чоловіків, вбитих окупантами (фото).