Правоохоронці Харкова перевірили понад 5800 автомобілів

19.11.2022 10:40   -
Новини Харкова: поліцейські разом із військовими перевірили понад 5800 авто

Працівники служб і підрозділів ГУНП в Харківській області цілодобово у посиленому режимі несуть службу за місцями дислокацій та здійснюють оперативне реагування на усі звернення, активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 5800 транспортних засобів.

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки понад 75 осіб.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. У селищі Мала Данилівка співробітники відділу поліції №3 ХРУП №3 під час перевірки транспортних засобів викрили двох чоловіків у незаконному зберіганні зброї. В автомобілях порушників поліцейські виявили металеві предмети, які мають ознаки холодної зброї. Слідчими відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що колаборантці, яка співпрацювала з окупаційною владою на Харківщині, повідомили про підозру.