Правоохоронці Харківщини відреагували на 1337 звернень від громадян

29.10.2022 09:30   -
Новини Харкова: правоохоронці відреагували на 1337 звернень від громадян

Поліцейські щодня виконують завдання, спрямовані на забезпечення безпеки у регіоні та задоволення потреб громадян. Співробітники всіх служб ГУНП в Харківській області у посиленому режимі несуть службу за місцями дислокацій. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУ НП.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями здійснили перевірку понад 3600 транспортних засобів.

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 14 осіб.

Читайте також: мешканця Харківщини, що працював на окупантів, а з приходом ЗСУ зник, підозрюють у колабораціонізмі.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 2 факти незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, у яких вилучили наркотичні речовини.

У Слобідському районі Харкова поліцейські затримали громадянина, який намагався викрасти лічильники тепла в підвалі.

Щодня працівники поліції дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують продуктами харчування та предметами першої необхідності деокуповані населені пункти, допомагають громадянам евакуюватись з небезпечних територій.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що військові армії рф нанесли ракетний удар по деокупованому Куп’янську на Харківщині (фото).