Пожежі, руйнування та обстріли: ситуація на Харківщині станом на ранок 15 березня

15.03.2023 09:04   -
Пожежі, руйнування та обстріли: ситуація на Харківщині 15 березня

Минулої доби ворог масовано обстрілював прикордонні населені пункти Харківської області. Сталися дві пожежі, зруйновані цивільні об’єкти, є жертви. Про це повідомляють Харьковские известия.

За минулу добу окупанти здійснили обстріли 19 населених пунктів Харківської області. Серед них – Гур’їв Козачок, Козача Лопань, Гранів, Глибоке, Красне та Бологівка, Дворічна, Гряниківка, Масютівка і Крохмальне.

Одним з найбільш обстрілюваних ворогом міст на Харківщині залишається Вовчанськ. Внаслідок вчорашніх обстрілів у місті пошкоджено будівлю пожежно-рятувальної частини, об’єкти цивільної промисловості та крамниці. Внаслідок влучання снаряду в цивільний автомобіль загинула 55-річна жінка, 47-річний водій цього авто отримав поранення та був госпіталізований.

Через обстріли сталися дві пожежі: горів магазин на площі 200 кв.м. та легковий автомобіль «Volkswagen Golf», розташований на проїзній частині.

Внаслідок обстрілу с. Колодязне Куп’янського району пошкоджені приватні житлові будинки та об’єкти інфраструктури. Загинув 42-річний цивільний чоловік, який у момент обстрілу їхав у машині.

У смт Дворічна Куп’янського району осколкове поранення зазнав 58-річний цивільний чоловік. Отримав медичну допомогу на місці.

У с. Зибине Чугуївського району внаслідок потрапляння ворожого снаряду на приватне подвір’я знищена господарча споруда разом із худобою.

В області тривають роботи з гуманітарного розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 142 вибухонебезпечні предмети. В Ізюмському районі на міні підірвався тракторист.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.