Пожежі на Харківщині: оперативна інформація від ДСНС на 14 грудня (фото)

14.12.2022 09:16   -
Пожежі на Харківщині: оперативна інформація від ДСНС на 14.12.2022

За добу з 13 по 14 грудня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 22 оперативні виїзди. Про це повідомляють Харьковские известия.

Протягом звітного періоду рятувальники 5 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, 1 з яких була спричинена ворожим обстрілом.

У Куп’янському районі рятувальники ліквідували пожежу, спричинену ворожим обстрілом, у двоповерховій будівлі. Інформація про подію надійшла о 05:50. На час прибуття рятувальників горіла зруйнована двоповерхова адміністративна будівля на загальній площі 400 кв.м. Жертв та постраждалих не виявлено. Вже о 06:10 вогонь вдалось локалізувати. На місці події працювало 4 одиниці техніки ДСНС та 20 чоловік особового складу.

На одній з пожеж, що трапилась з побутової причини у Новобаварському району Харкова, вогнеборці врятували 2 людей і 5 евакуювали.

Протягом доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС 4 рази надавали допомогу водіям, які опинились у складних ситуаціях через погодні умови. Загалом було вивільнено зі складних ділянок доріг 3 вантажівки та 2 карети швидкої допомоги.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 122 вибухонебезпечних предмети.

Мешканцям міста Куп’янська рятувальники доставили 8 тонн питної і технічної води.

Раніше ми повідомляли про те, що на Салтівці затримали крадія, який намагався обікрасти магазин (фото).