Поліція затримала харків’янина, який розповсюджував закладки з наркотиками (фото)

07.03.2024 14:57   -
Харків'янин розповсюджував закладки з наркотиками по місту

Правоохоронці вилучили у харків’янина понад 50 зіп-пакетів з психотропом PVP та іншими наркотичними речовинами. Про це повідомляє Iнфосiтi.

Вчора, 6 березня, поліцейські виявили чоловіка, який помітно нервував. Під час перевірки документів та поверхневого огляду у нього було виявлено згорток з психотропною речовиною PVP.

В результаті обшуку за місцем мешкання також були виявлені 8 зіп-пакетів з речовиною рослинного походження, 4 зіп-пакети з білою речовиною та 39 зіп-пакетів з речовиною блакитно-білого кольору, упаковки із зіп-пакетами та пластиковими мікропробірками, мотки ізоленти, пристрій для паління, електронні ваги.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Всього у жителя харкова вилучили близько 30 грамів наркотичної речовини білого кольору та 20 грамів наркотичної речовини рослинного походження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України.

ОСТАННІ НОВИНИ