Поліція оперативно затримала чоловіків, які вдерлися в квартиру з метою наживи

06.05.2023 14:04   -
Новини Харкова: в смт Панютино до чоловіка вдерлися в квартиру і побили

28 квітня о 18:40 до Лозівського районного відділу поліції звернувся 58-річний мешканець смт Панютино. Він повідомив, що на нього вдома напали двоє невідомих. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Зі слів заявника стало відомо, що близько 18:10 у вхідні двері хтось постукав. Він відчинив, бо подумав, що повернулась його дружина. Однак, до квартири проникли двоє невідомих, на обличчі яких були медичні маски. Зловмисники почали бити потерпілого по обличчю, зв’язали руки та вимагати гроші та дорогоцінні вироби. Зловмисники самостійно обшукали квартиру. Нічого не знайшовши, пішли у невідомому напрямку. 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявились 30-річний мешканець міста Лозова та 35-річний мешканець смт Панютино.

5 травня співробітники Лозівського районного відділу поліції спільно з працівниками управління карного розшуку ГУНП в Харківській області, спецпідрозділу «КОРД», батальйону поліції особливого призначення провели обшуки за місцем мешкання зловмисників. Вдома у 30-річного лозівчанина виявили подрібнену речовину зовні схожу на канабіс, пістолет та відмички. Вилучене направлено на експертне дослідження.

Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Щодо зловмисників обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що слідчі продовжують фіксувати військові злочини з боку росії.