Поліція нагадує про мінну небезпеку на території Харківщини

25.03.2023 12:00   -
Новини Харкова: поліція нагадує про мінну небезпеку на території Харківщини

Спеціалісти-вибухотехніки щодня проводять перевірки та знешкоджують вибухонебезпечні предмети. Однак, небезпека може затаїтися всюди: біля річки, на піщаному кар’єрі, на дачі, в лісі. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Вчора на мінах підірвалися троє людей: один чоловік загинув, двоє отримали поранення. Сьогодні вранці надійшло повідомлення про те, що у селі Щурівка Ізюмського району 55-річний чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої біля річки. Зараз він знаходиться в лікарні у стані середньої тяжкості.

Поліція вкотре звертається до мешканців Харківщини!

  • Не пересувайтеся у населених пунктах та за їх межами не перевіреними шляхами;
  • Не відвідуйте цвинтарі та дачні будинки, ліси та лісові насадження, особливо ті, що розташовані неподалік колишніх військових позицій або перебували в окупації;
  • При виявлені підозрілого або вибухонебезпечного предмета у жодному разі не чіпайте його та обмежте до нього доступ інших осіб. Для знешкодження предмета одразу викликайте спеціалістів за номерами 101 або 102.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що на Харківщині внаслідок підриву вантажівки на міні загинув Валерій Дробушко.