Поліція Харківщини минулої доби опрацювала 970 повідомлень про правопорушення

29.01.2023 12:00   -
Новини Харкова: поліція опрацювала 970 повідомлень про правопорушення

Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти упродовж доби зафіксували усі факти пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів і відкрили кримінальні провадження. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 12 осіб.

Читайте також: поліція Харківщини затримала двох чоловіків, які спеціалізувалися на квартирних крадіжках.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3200 транспортних засобів. 

В Основ’янському районі міста екіпаж поліції зупинив автомобіль, за кермом якого знаходився чоловік, що надав посвідчення водія з ознаками підробки. Дізнавачем після проведення досудового розслідування за фактом використання завідомо підробленого документа висунуто підозрюваному обвинувальний акт по кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Читайте також: поліцейські разом з волонтерами привезли близько 550 продуктових наборів.

Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 3 факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Працівники поліції склали 2 адміністративних матеріали відносно водіїв за керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що харківські поліцейські затримали торговця психотропами.