Поліція фіксує наслідки ворожого обстрілу Харківської області (фото)

11.12.2022 14:00   -
Новини Харкова: поліція фіксує наслідки обстрілів Харківської області

Протягом минулої доби ворог здійснив обстріли з мінометів та ствольної артилерії по 12 населених пунктах області. В зоні ураження опинилися прикордонні райони та Куп’янщина. Постраждала одна людина. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

10 грудня піддавалися обстрілам з РСЗВ, мінометів та артилерії населені пункти Ізюмського та Куп’янського районів, міста Вовчанськ та Куп’янськ. Унаслідок цього зазнали пошкоджень приміщення фермерського господарства, вантажні автомобілі та сільгосптехніка, а також приватні будинки громадян, господарчі споруди, гараж та транспортні засоби. В результаті обстрілу агрофірми є постраждалий. 60-річний чоловік з вогнепально-осколковими пораненнями доставлений до Ізюмської лікарні.

Правоохоронці зафіксували наслідки артобстрілів та вилучили речові докази. Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що поліція ексгумувала тіло жінки, яка загинула від обстрілів.