Поліцейські продовжують нести службу за місцями дислокацій

19.11.2022 11:30   -
Новини Харкова: поліцейські продовжують нести службу за місцями дислокацій

Щодня працівники поліції дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують продуктами харчування та предметами першої необхідності деокуповані населені пункти, допомагають громадянам евакуюватись з небезпечних територій. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Поліцейські відділу поліції № 1 Чугуївського РУП разом з помічником начальника ГУНП в Харківській області надали гуманітарну допомогу мешканцям сіл Різникове та Нестерне Чугуївського району. Громадянам доставили набори з продуктами харчування.

Тривають роботи по обстеженню та розмінуванню населених пунктів на де окупованих територіях. Працівниками вибухотехнічної служби Національної поліції України з початком деокупаційних заходів обстежено територію загальною площею близько 1 917,9 га. Вилучено 26380 вибухонебезпечних предметів, знищено – 4307.

Читайте також: правоохоронці Харкова перевірили понад 5800 автомобілів.

Слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Всього з початку деокупаційних заходів зареєстровано 3048 воєнних злочинів, з яких найбільше за ст. 438 КК України – 2578, за ст. 111-1 КК України – 313 та інші.

Читайте також: на Харківщині поліцейські виявили факт продажу алкоголя без ліцензії.

Про факти смерті або поранення людей, обстріли або розкрадання майна, позбавлення волі або вчинення насильницьких дій чи катувань, пограбування, незаконне заволодіння транспортними засобами, інформацію про осіб, поведінка яких викликає підозру та які діють в інтересах противника, колаборантів, вербувальників, корегувальників, спостерігачів та про будь-які інші злочини або події ви можете цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном (050) 302 20 44 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про мобілізацію в Україні. Чи очікувати повістки найближчим часом (відео).