Поліцейські продовжують нести службу за місцями дислокації

04.12.2022 10:50   -
Новини Харкова: поліція продовжує охороняти мешканців міста та області

Головні зусилля правоохоронців були спрямовані на створення безпекового простору в регіоні, фіксацію воєнних злочинів російських окупантів, контроль за криміногенною ситуацією та всебічну допомогу населенню у правових й гуманітарних питаннях. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

З метою недопущення потрапляння до регіону нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4600 транспортних засобів.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 27 осіб.

Читайте також: на Харківщині поліція фіксує випадки підриву людей на мінах.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 3 факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

В смт Зачепилівка завдяки пильності місцевого населення поліцейським вдалося повернути додому мешканку сусіднього регіону, яку розшукували правоохоронці Полтавщини як без вісти зниклу особу.

Читайте також: поліцейські проводять профілактичні заходи в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Поліцейські Харківщини також оперативно встановили місцезнаходження 44-річного чоловіка, який виїхав на роботу до села Дворічний Кут та не виходив на зв’язок з родичами кілька днів.

У селі Вільшани поліцейські склали адміністративний протокол щодо продавчині місцевої крамниці. Жінка здійснювала торгівлю тютюновими виробами без марок акцизного збору.

Поліцейські дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують продуктами харчування та предметами першої необхідності жителів деокупованих населених пунктів, допомагають громадянам евакуюватись з небезпечних територій.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що поліцейські Харківщини за добу перевірили понад 3400 автомобілів.