Поліцейські продовжують нести службу за місцями дислокації

28.01.2023 10:00   -
Новини Харкова: поліцейські за добу перевірили понад 3400 авто

Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти упродовж доби зафіксували 11 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів і відкрили кримінальні провадження. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 6 осіб.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3400 транспортних засобів.

Читайте також: у селі на Харківщині чоловік вчинив наругу над могилами (фото).

Слідчі повідомили про підозру у вчиненні наркозлочину 45-річному харків’янину, який займався вирощуванням конопель на території свого домоволодіння.

В ході патрулювання території міста наряд поліції викрив правопорушника, який користувався документом з явними ознаками підробки. Чоловіка доставлено до відділу поліції, відкрито кримінальне провадження.

Читайте також: у Харкові сталася смертельна ДТП: водій збив пішохода (фото).

Поліцейські ВП в метрополітені в вестибюлі станції метро «23 Серпня» виявили 67-річного харків’янина, який перебував у розшуку як без вісти зникла особа.

Протягом минулої доби поліцейські склали 3 адміністративних матеріали відносно водіїв за керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що медійника з Харківщини було поранено під час виконання службових обов’язків.