Поліцейські продовжують нести службу за місцями дислокації

07.01.2023 11:30   -
Новини Харкова: поліцейські за добу перевірили понад 1432 авто

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1432 транспортних засоби. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 52 особи.

Читайте також: на Харківщині псевдоволонтерка ошукала літню жінку на 9500 гривень.

Відновили свою роботу підрозділи поліції на звільнених територіях.  Співробітники поліції забезпечують публічну безпеку та порядок на 9 напрямках деокупації: Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Липецькому, Вовчанському, Чугуївському, Великобурлуцькому, Борівському.

Читайте також: жителю Харківщини повідомили про підозру в колабораційній діяльності.

Тривають роботи по обстеженню та розмінуванню населених пунктів. Працівниками вибухотехнічної служби Національної поліції України з початку деокупаційних заходів обстежено територію загальною площею близько 2042,23 га.  Вилучено 26958 вибухонебезпечних предметів, знищено – 4616.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що харківські поліцейські пересядуть на нові автомобілі.