Поліцейські продовжують нести службу за місцями дислокації

31.12.2022 12:00   -
Новини Харкова: поліцейські на блокпостах перевірили майже 4200 авто

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4124 транспортних засоби. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 13 осіб.

Працівники поліції Харківського райуправління поліції №1 встановили особу громадянина, який по вулиці Чкалова побив людину. Зараз із затриманим проводяться слідчі дії.

Читайте також: на проспекті Героїв Харкова затримали водія з підробленими документами.

Під час несення служби на станції метро «Університет» наряд поліції виявив 37-річного громадянина, який знаходився у розшуку за незаконне зберігання наркотиків.

Відновили свою роботу підрозділи поліції на звільнених територіях. Співробітники поліції забезпечують публічну безпеку та порядок на 9 напрямках деокупації: Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Липецькому, Вовчанському, Чугуївському, Великобурлуцькому, Борівському.

Читайте також: мешканець Харкова закликав донатити на російську армію.

Тривають роботи по обстеженню та розмінуванню населених пунктів. Працівниками вибухотехнічної служби Національної поліції України з початку деокупаційних заходів обстежено територію загальною площею близько 2037,8 га. Вилучено 26951 вибухонебезпечний предмет, знищено – 4609.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що на Харківщині подружжя їхало по новорічну ялинку та натрапило на міну.